dilluns, de novembre 10, 2008

Comencem la feina

Ja se sap que la pressa mata. Finalment, la forma en què farem el blog no és exactament el que jo volia, però no tinc una altra opció.
1. Vosaltres podeu publicar articles, però no podreu canviar el disseny, afegir enllaços, i altres opcions. L'únic administrador sóc jo.
2. Ara , se m'acudeix que qui vulgui afegir o modificar el podrà fer a classe. Jo posaré el password i, hala! a treballar. No és una opció massa dolenta. Mentrestant us conformeu. El proper dia farem els grups i començareu a publicar articles.
3. Una tercera opció és que m'aneu passant els enllaços a mi.
4. Recordeu, el blog parlarà exclussivament d'inserció ocupacional i les etiquetes de comentaris hauran de ser necessàriament la que correspongui als col.lectius i, a més a més, la de general i programes. Ja pensaré.
5. No us oblideu signar els missatges

Veig que algunes ja esteu a l'ordinador eh?

1 comentari:

oriolbarnet ha dit...

Espero que tot i l'inici complicat (per part meva) en aquest àmbit, això rutlli. Espero anar-me fent a la mida dels blogs tot i que em va de moment una miqueta gran, i que aprofitant aquesta eina es faci profitós el nostre temps davant d'aquestes finestretes sovint desconegudes. No vull amagar que ara estic provant com deixar comentaris, així que a mode d'experiment (i distracció entre els conceptes aburridots de fol) aprofito per dir la meva

Salut :)