dilluns, de gener 19, 2009

RECERCA DE FEINA A PREU FET

"A l'oficina d'ocupació situada al costat de la catedral de Barcelona hi ha una activitat inusual a la tarda. Un grup de 15 persones no paren de teclejar davant dels ordinadors. Són 15 aturats que treballen quatre hores al dia durant un mes en la recerca de feina en una de les sis aules de la Generalitat per fer front a un augment del 59% de l'atur, que al desembre va arribar als 423.232 sol.licitants.
Per ara, s'han col.locat el 40% dels 750 participants. Per al director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Josep Berbel, es tracta d'"un bon resultat" tenint en compte el context. A l'aula, Imma Soto i Ana Díaz s'encarreguen que els aturats "es posin les piles" amb trucs per poder millorar el seu currículum i simulacres d'entrevistes de feina.
..."

El Periódico, diumenge 18 de gener de 2009

SARAI*

1 comentari:

Jéssi ha dit...

La solució no està en què aquestes dues dones s'encarreguin de que els aturats "es posin les piles" amb trucs per poder millorar el seu currículum i simulacres d'entrevistes de feina. Ja què el problema no ve donat a conseqüencia de curriculums ni entrevistes mal fetes. El problema prové de la metodologia del sistema, per tant, per soluciarnar el problema s'ha de canviar aquesta metodologia.

Jéssica López