dimecres, de febrer 11, 2009

60 escoles que divideixen als seus alumnes per sexes reben subvenció pública!

Encara avui, endinsats dins el segle XXI existeixen escoles concertades on es divideixen als alumnes per sexes, tal i com succeia en els temps de Franco, però encara el que és més fort és que a sobre els diners públics costegin a aquests centres i apostin per a la discriminació de sexes.

Els diners públics i l'Estat no hauria de permetre aquesta mesura, i molt menys, si veuen que existeix, a sobre donar-li els diners per a que es continui mantenint aquesta divisió per raons de sexe.

Amb els diners que són del conjunt de la població de l'Estat de Població s'hauria de fomentar la igualtat per a tothom, i no permetre el que s'està fent.


Per tal de poder veure la noticia sensera, aneu a:
http://www.20minutos.es/noticia/449644/0/ensenanza/mixta/diferenciada/

2 comentaris:

Albert Carrión ha dit...

Si desde l'escola ja es fomenta la segregació per sexes... imagina't alhora de treballar com es comportaran...

Albert Vives Soldevila ha dit...

Pels que creixin educats en aquests entorn, s'alimentarabn de prejudicis sobre l'altre sexe, no es coneixeran, accentuaran la diferenciació i la desigualtat, a la vegada, estem separant dos conceptes que a l'escola no tenen cap mena de sentir, ni practicament enlloc, (tret de l'esport i poc espais més...) És com dir, nomès hi han nois i noies, i què vol dir això que els nois són menys que les noies? que les noies són més netes? I què passa si es fa per raons de sexe? No existeix la homosexualitat? I si es fa per les hormones, és educatiu separar-los, o és millor que rebin una bona eduació sexual i de respecte?