dijous, de març 18, 2010

Un càrrec del PSC de Barcelona insulta Terribas en el seu Facebook


Barcelona (17/03/2010). La entrevista que realizó la directora de TV3, Mònica Terribas , al presidente de la Generalitat, José Montilla , ha provocado las críticas de algunos militantes, y cargos públicos, del Partit Socialista de Catalunya .
L'entrevista que va realitzar la directora de TV3, Mònica Terribas, al president de la Generalitat, José Montilla, ha provocat les crítiques d'alguns militants, i càrrecs públics, del Partit Socialista de Catalunya.
Sens dubte, el comentari més polèmic ha estat el de Miquel Àngel Martin ¸ amb diversos càrrecs a l'Ajuntament de Barcelona, que en el seu perfil de Facebook arriba a dir que Terribas està "mal follar", a més de ser "mala persona", " tendenciosa ", i" cínica ".
En un altre apunt, assegura que, si fos periodista, li donaria vergonya "el to, l'estil i l'actitud" de la directora de TV3Després que diversos mitjans es fessin ressò de les seves compromeses desqualificacions, Miguel Ángel Martin assegura, també des del seu perfil de Facebook, que "mai hauria imaginat la repercussió d'un comentari fet en calent" del que considera "una entrevista fora de to" . Sin embargo, reconoce "que los términos son incorrectos, machistas, fuera de lugar" y pide disculpas por los insultos. No obstant això, reconeix "que els termes són incorrectes, masclistes, fora de lloc" i demana disculpes per els insults. Martín es presidente del Institut Metropolità del Taxi y conseller del distrito de Sant Martí. Martín és president de l'Institut Metropolità del Taxi i conseller del districte de Sant Martí

2 comentaris:

ANABEL ha dit...

Llavors el facebook és important n? je je je

Lluis ha dit...

Per mostrar el suport a la Mònica Terribas, hem creat un grup a Facebook on hem recopilat l'entrevista que va fer el dilluns 15 la Mònica Terribas al José Montilla, i tots els articles i blogs que s'han publicat.
http://www.facebook.com/pages/Per-Monica-Terribas-i-periodistes-como-ella/368942273246