diumenge, d’abril 25, 2010

L'essència de la vida es transmet per la Xarxa

L'alegria és la causa fonamental de l'existència. És l'essència de l'ànima però amb mala fama. El riure subjecta coses que el plor no és capaç d'agafar ni reparar.
De tots els nostres sentiments és el més acotat i menys apreciat. S'associa sovint, un cor alegre amb una conducta irresponsable, com un insult al semblant, mentre és respecta i s'afalaga una personalitat ombria, desconfiada, entristida, molt adient al moment actual d'existència!!!
Però l'ànima busca motius per trobar l'alegria. L'encanteri de qualsevol camí, depèn més de l'actitud que del paisatge.
L'alegria és un estat d'ànim natural que només requereix d'una bona fe, l'hem de cultivar i conservar per no ser presos de la infelicitat. En els i les infants és natural.
Ens hem d'adonar quan renunciem a l'alegria interior a canvi del reconeixement aliè. Hem de tenir consideració al que imagina el seu propòsit en la vida i no a aquell que es suma a l'aparença de la causa.
La transmissió d'alegria ens té connectats i ens manté en un estat d'optimisme i fortalesa, per això hi ha persones al món que només estan disposades a expressar i fer conèixer esdeveniments i/o notícies positives.

Per exemple hi ha un nen de 12 anys, Max, que viu a Toronto (Canadà) que desprès d'escoltar dir a la seva professora: - odio veure notícies tristes!!!, se li va ocórrer posar una pàgina web què només ofereix notícies, històries personals positives (http://www.hnheadlines.com/).

Des de Xile dos germans reclamen la consigna “Un altre món és possible” i ho fan des d'El Buen Diario (http://www.elbuendiario.cl/), sense publicitat ni sentit comercial, ens diuen que hem de deixar el tema econòmic i connectar amb l'essència del ser humà per continuar la nostra evolució.
Una dona londinenc cansada de les multinacionals va decidir llançar Optimist World (http://www.optimistworld.com/) on els hi agrada explicar la bona feina de les ONG i empresses amb programes de responsabilitat social.

Solo Buenas Noticias (http://www.solobuenasnoticias.com/) i Good News Gazette (http://www.goodnewsgazette.net/) tenen el mateix xip i expliquen reportatges, vídeos de persones singulars, això si, sempre bones notícies.

Un argentí de 62 anys que ha creat El Mundo en Positivo en la web (http://www.elmundoenpositivo.com/) on vol donar visibilitat a les iniciatives que generen bones notícies tots els dies. Pensa que sempre hi han existit guerres, catàstrofes, etc, però el món a continuant avançant perquè sempre hi ha hagut més persones construint que destruint.
Un anglès que detesta la Borsa i tot el que representa, per això ha creat Notícias Positivas (www.noticiaspositivas.net), defensa el desenvolupament sostenible,l'economia solidària, la banca ètica, la vida sana i la tecnologia neta.

Des de la pàgina web (http://www.cadenadeoptimismo.org/) s'han proposat crear una cadena de continguts feliços i vitalistes més llarga de la xarxa.

Sigues el canvi que desitges veure en el món. GandhiEstret de la revista El País Semanal nº 1748, Diumenge 28 de març de 2010