dimecres, d’abril 21, 2010Malalties estranyes…????


Bon dia companyes i companys,


Aquí teniu una noticia que he tret del portal de rebelión.org, parla sobre un tipus de malaltia gens coneguda, Sensibilitat Química Múltiple (SQM).


He triat aquesta entrevista perquè quan la vaig llegir em va impactar de sobre manera, però si ens ho parem a analitzar més fredament, és tan poc probable que patim malalties d’aquest tipus amb el nivell de vida que portem? I si analitzem la nostre escala de valors que ens forma com a societat? Per no parlar de la sensibilitat que tenim al tractar el medi ambient? I el que és pitjor encara, com ens preocupem per nosaltres mateixos i les persones del nostre voltant, companyes en el nostre procés de vida en aquest planeta anomenat Terra.
No és d’estranyar doncs que malalties com aquestes ens estiguin afectant i cada vegada amb més intensitat. El que ja no és qüestió de dubte és que aquestes persones i les del seu voltant haurien de tenir una vida més digne, com qualsevol altre de les persones o col·lectius que avui dia lluiten per aconseguir aquest privilegi. Però, malauradament, el nostre món no funciona així, decideix deixar que una persona es torni invisible i que siguin els propis familiars qui busquin les solucions al SEU “problema”.


He cregut important posar aquest enllaç, per tal de poder compartir amb vosaltres la meva indignació i sorpresa sobre el que he llegit.

Anar a la notícia.

Judit Perea Alba.