divendres, de maig 07, 2010

Parar i Reflexionar

Bé, en la meva petita aportació en el blog, no he pogut resistir-me a remitir el comentari a un diari en concret, aquest es tracta del Público. És un diari, potser "d'esquerres" però, per mi el més important de tot, és que es tracta d'un diari d'opinió (algunes més rigoroses que altres). Crec molt important el fet que des d'un diari s'afavoreixi el debat i l'opinió; i no com en molt altres on la seva funció es limita transmetre informació (majoritàriament manipulada) com si fós una veritat absoluta; quan relment sempre és la seva veritat.

L'article és de Amador Fernandez Savater, qui també escriu columnes de manera periòdica en aquest diari en qüestió; i l'article s'anomena ¿Se puede pensar en un periodico?.

L'article es una mena de autoreflexió, sobre la seva columna i el contingut que transmet. Alhora parla osbre la necessiatt de reflexionar i el significat de pensar; valors que escassegen de manera important en la nostra societat.

Bé, espero que hos sigui entretingut... Més que la noticia en si mateixa, m'agradaria animar a la gent a llegir i opinar... i personalment crec que el público é una bona eina per començar!!!!!!